Arxiu del 2015

La DO Penedès estrena campanya inspirant-se en la sèrie CITES

La DO Penedès estrena campanya inspirant-se en la sèrie CITES

Ahir al vespre es va estrenar per Televisió de Catalunya, la nova campanya publicitària que la Denominació d’Origen Penedès produeix cada any per Nadal. Basant-se amb la popular sèrie de TV3, CITES, la DO Penedès ha dissenyat 4 espots reproduint quatre cites on el vi Penedès hi té un paper desencadenant. Dels quatre espots, dos són de 20 segons, els quals s’estan emetent per televisió, i 2 de més llargs ja dissenyats per xarxes socials.

La DO Penedès i Time Out Barcelona et conviden a un concurs de luxe

La DO Penedès i Time Out Barcelona et conviden a un concurs de luxe

Ets amant del vi i dels viatges? La DO Penedès i Time Out Barcelona han trobat la fórmula per a que els més amants puguin guanyar un viatge per les millors regions vinícoles d’Europa. El passat 20 d’octubre es va donar el tret de sortida al concurs on el participant podrà guanyar un fabulós viatge d’una setmana per Porto, París i la Toscana. Un viatge de luxe, valorat en 11.000€ per a dues persones, allotjant-se en els millors hotels, amb activitats exclusives, visites a cellers emblemàtics i tots els transports inclosos.

La verema a la DO Penedès millora en qualitat

La verema a la DO Penedès millora en qualitat

L’hivern i primavera secs, amb poca pluja i temperatures suaus, les onades de calor del juny i juliol, i l’agost amb temperatures més suaus on ha jugat el salt tèrmic entre el dia i la nit, han condicionat de manera notable el resultat en el fruit que avui dia hi ha en aquesta denominació d’origen.

Agenda de tastos culturals DO Penedès

Arrenca un nou curs per la DO Penedès amb gran activitat fora del territori. Tastos acompanyats de cultura i propers al públic final seguint la línia que està marcant aquesta DO en les seves accions.

La DO Penedès, el vi de Barcelona

La DO Penedès, el vi de Barcelona

Del 24 al 27 de Setembre de 2015, el Palau 1 del recinte de Montjuic obre les portes al 5è “Barcelona Degusta”, el festival gastronòmic de la ciutat.

La nit dels xarel.los 2015

La nit dels xarel.los 2015

Arriba a la 7ena edició, més viva i més forta que mai, amb l’objectiu de difondre i promocionar les excel·lències de la varietat estrella de la DO Penedès, el Xarel·lo. La Nit dels Xarel.los, acte organitzat pel Restaurant El Gat Blau de Vilafranca del Penedès i patrocinat per la DO Penedès, neix amb l’objectiu de fomentar el Xarel.lo, varietat autòctona del Nostre Territori i estrella de la DO Penedès.

Els Nous Penedès 2015 arriben a Barcelona

Ahir 18 de maig, 43 cellers de la Denominació d’Origen Penedès, van presentar més de 400 referències al sector professional tant de restauració, botiga especialitzada, sumilleria i premsa a la Sala Marqués de Comillas de les Drassanes de Barcelona.

Nova edició de l’acció ‘viu l’experiència Penedès’

Nova edició de l’acció ‘viu l’experiència Penedès’

A partir del proper 15 de maig i fins el 28 de juny la Denominació d’Origen Penedès posa en marxa una nova edició, concretament la quarta, de la campanya promocional ‘Viu l’Experiència Penedès!’, la qual es realitza conjuntament amb més de 80 botigues especialitzades d’arreu de Catalunya, Barcelona principalment.

Pàgina 1 de 3:   Noticies anteriors